فردی بر اثر خوردن پاستیل بستنی قیفی حافظه اش برگشت

بسیاری از تحقیقات نشان می دهد که قورت دادن مقادیر بیش از حد قند مانند پاستیل بستنی قیفی برای کودکان به همان اندازه که برای بزرگسالان خطرناک است، خطرناک است.

 

CDC و دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها هر دو توصیه می‌کنند که بچه‌های یک ساله و بالاتر، مانند بزرگسالان، کمتر از 10 درصد کالری روزانه خود را از شکر دریافت کنند.

مطالعات مکرراً رژیم های غذایی با قند بالا را با افزایش نرخ چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی مرتبط دانسته اند، به نظر می رسد قندهای افزوده شده در شیرینی ها، کیک ها، نوشیدنی ها و هر نوعی که تولید کنندگان مواد غذایی به محصولات فرآوری شده یا بسته بندی شده اضافه می کنند، برخلاف قندهای موجود در غذاهای کامل  به ویژه ناسالم هستند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) توصیه می کند که بزرگسالان مصرف شکر اضافه شده خود را به کمتر از 10 درصد کالری روزانه خود محدود کنند.

یک مطالعه در سال 2014 در JAMA Internal Medicine نشان داد که افرادی که از این حد روزانه فراتر می روند، خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند.

در همین حال، انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند که کودکان دو ساله و کمتر نباید هیچ قند اضافه ای در رژیم غذایی خود داشته باشند.

اما تحقیقاتی که سال گذشته توسط دانشمندان CDC ارائه شد، نشان داد که 60 درصد از کودکان زیر 12 ماه حداقل مقداری شکر اضافه شده مصرف می‌کنند و میانگین مصرف روزانه قند اضافه شده در کودکان بین 1 تا 2 سال بین 5.5 تا 7 قاشق چای‌خوری است. ، که تقریباً بین 23 تا 29 گرم است.

متأسفانه، متوسط جوانان آمریکایی از این آستانه ایمنی عبور می‌کنند: داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط CDC نشان می‌دهد که بین سال‌های 2009 تا 2012، یک کودک آمریکایی به طور متوسط هر روز 19 قاشق چای‌خوری شکر مصرف می‌کرد.

این که بسته به سن، یک بچه متوسط بین سال‌های 2009 تا 2012 شکر مصرف می‌کرد؛ 11% و 17% از کالری روزانه خود را به شکل قند اضافه شده است.