اوج تابستان تقریباً بهترین زمان برای لذت بردن آلو خورشتی قرمز از میوه های هسته دار آبدار و خوش طعم مانند آلو است.
Prunus domestica و ارقام محبوب داخلی، اروپایی و ژاپنی آن، درختان برگریزی از خانواده گل سرخ هستند، مانند هلو، زردآلو و بادام. میوه آلو از نظر گیاه شناسی به عنوان دروپه شناخته می شود.
دانه آن را یک گودال سنگی احاطه کرده است که در گوشت زرد یا قرمز آبدار پوشانده شده است. آلو خشک زرد رنگ پوست آلو شامل سایه های سبز و طلایی است، اما آشناترین رنگ ها آبی تیره، بنفش و زرشکی است.
اگرچه برخی از آلوها زودتر به فصل می رسند، اما منتخب اروپایی در ماه اوت می رسد و پلی فصلی را برای پاییز فراهم می کند، زمانی که میوه های دیگری مانند انگورهای آفتاب رسیده ظاهر می شوند.
هنگام انتخاب آلو، همیشه آلوهایی را انتخاب کنید که پوست کشیده و گوشت سفت دارند که به راحتی با فشار ملایم به دست می آیند. اگر آلویی دارید که کمی سفت است.
و نمیتوان آن را به راحتی جدا کرد، آنها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید و به مدت چند روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا رسیدن به آن افزایش یابد.
تورته آلو و بادامیک تورت 9 اینچی درست می کندنمایش نسخه بزرگتر تورته آلو و بادام
بسته به تازهترین و فراوانترین میوهها، این تورته کمی شیرین که به راحتی سرهم میشود، ممکن است برای استفاده از میوههای دیگر سازگار شود: زغال اخته سفت و انگور وحشی یا کنکورد دو جایگزین فوقالعاده هستند.
اگرچه استفاده از اکثر آلوها در اینجا فوق العاده است، آلو شابلون خشک اما من به دلیل عملکرد عالی در پخت آنها، دمسون های آبی کوچک، گوشت خشک و پوست ترش را ترجیح می دهم.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کناره ها و کف یک قالب فنری 9 اینچی نچسب یا قالب کیک را با کره بمالید.
اگر از قالب کیک استفاده میکنید، کف آن را با روغن بریده شده بپوشانید، آلو قیسی خشک و قبل از اینکه کمی با آرد پاشی کنید، کره را با کره بمالید تا اضافههای آن از بین برود.
در یک کاسه متوسط، مواد خشک را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. در یک کاسه بزرگ جداگانه، کره و شکر را با همزن دستی با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه با هم مخلوط کنید تا پف کند.
- منابع:
- تبلیغات: