1. سبزیجات را بپزید. چند پیشنهاد: کلم بروکلی را بخارپز کنید، لباس کردی زنانه سنندج آن را به گل های کوچک برش دهید.
مکعبی کرده و روی حرارت متوسط در یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون، رازیانه، فلفل قرمز، قارچ و/یا کدو زرد تفت دهید. همه سبزیجات باید چاشنی شوند و زیاد پخته نشوند.
2. حداقل 4 فنجان آب را به جوش آورده و 1 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. نخود سبز را اضافه کنید و بپزید تا کاملا نرم شوند. (زمان پخت بستگی به تازه بودن نخودها خواهد داشت.)
وقتی نخودها پختند، آنها را در حمام یخ و آب فرو کنید تا پخت متوقف شود و رنگ سبز آن گرفته شود.
3. وقتی نخودها خنک شدند، آنها را در مخلوط کن با خامه پوره کنید آب نخود برای سرفه تا یکدست شوند. مخلوط را زیاد پوره نکنید، زیرا ممکن است خامه شروع به تبدیل شدن به کره کند. کنار بگذارید.
4. در یک قابلمه ته سنگین، محل قرار گرفتن جیوه در چرخ خیاطی قدیمی 1 قاشق غذاخوری کره (یا قسمتی از کره و مقداری روغن زیتون استفاده کنید) را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
5. برنج را اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا حدود یک دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا با کره آغشته شود. شراب سفید را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا شراب جذب شود.
خانواده سلطنتی پرستار بچه شاهزاده جورج را از کجا پیدا کردند؟
6. اولین اضافه آب جوش را اضافه کنید، حدود 1/2 فنجان. هم بزنید عکس اتو جیوه دار تا بیشتر مایع جذب شود. مقدار دیگری از مایه را اضافه کنید و هم بزنید تا بیشتر مایع جذب شود. این روند را تکرار کنید.
گتا مخلوط خامه ای و کمی شل شود. برنج هنوز باید مقداری جویده شود. این فرآیند حدود 20 دقیقه طول خواهد کشید. خامه نخود سبز را اضافه کنید و هم بزنید.
- منابع:
- تبلیغات: