ظروف مسی با آستر ضد زنگ معمولاً بسیار گران هستند. قیمتها در طول زمان پایین نیامدهاند، شاید به این دلیل که ظروف مسی ضد زنگ یک بازار خاص بدون صرفهجویی در مقیاس است که ظروف آلومینیومی ضد زنگ از آن برخوردار هستند.
قابلمه مسی چهار نفره زنجان با روکش نقره و نیکل بسیار نادر است. نقره نقطه ذوب بسیار بالاتری نسبت به قلع دارد (~1750F در مقابل ~450F)، اما کدر می شود و سخت نیست و هزینه زیادی دارد.
برخی از افراد آلرژی دارند که پخت و پز در مس با پوشش نیکل را برای آنها غیر عملی می کند، و به هر حال مس با روکش نیکل بسیار نادر است.
شاید به این دلیل که نقطه ذوب بسیار بالاتر آن (~2650F) به خوبی برای برس زدن فلز روی مس مناسب نیست. مانند این کار با قلع انجام می شود و چون مصرف نیکل برای سلامتی مضر است.
در همه موارد، حداقل 1.5 میلی متر ضخامت مس می خواهید. به این دلیل که مس ضخیم تر به طور یکنواخت گرم می شود و در برابر تاب برداشتن بهتر مقاومت می کند.
حتی 1.5 میلی متر هم به اندازه یک ظرف آلومینیومی نچسب خوب است، بنابراین ممکن است بخواهید 1.7 میلی متر یا بیشتر را هدف بگیرید تا عملکردی فراتر از آلومینیوم معمولی داشته باشید.
با این حال، ممکن است بتوانید با ضخامت 1-1.5 میلیمتر برای تابههای کوچک فاصله بگیرید، زیرا در چنین مواردی نیازی به انتقال گرما نیست.
القاء به طور طبیعی با مس کار نمی کند. برخی از ظروف مسی (De Buyer Prima Matera) دارای صفحات سازگار با القاء (به عنوان مثال فرومغناطیسی) هستند که روی کف آنها لحیم کاری شده جوش داده شده است.
این تنها راه خوب برای استفاده از مس در القایی است، اما چنین ظروف مسی سازگار با القایی معمولاً بسیار گران هستند 500 دلار برای یک تابه فکر کنید.