پیرزنی با میوه خشک در ترکیه 30 سال جوان تر شد

اگرچه آجیل سرشار از لیپید است، اما در برابر کلسترول بد بسیار موثر است. دانه های روغنی در واقع حاوی «چربی خوب»، اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند.

بنابراین، خوردن میوه خشک در ترکیه به طور منظم به کاهش کلسترول تام و افزایش کلسترول خوب کمک می کند، همانطور که این مطالعه در مورد افزایش کلسترول HDL به لطف بادام نشان داد.

به طور متوسط، 100 گرم میوه خشک 250 کالری دارد، اما این کالری دریافتی از یک نوع میوه خشک به دیگری متفاوت است. میوه ها وقتی خشک می شوند می توانند سه برابر بیشتر از نسخه اصلی خود پرانرژی باشند.

آجیل سرشار از لیپیدها، کالری نیز دارند! به عنوان مثال، تنها 100 گرم اسپند 700 کالری دارد. یکی از پرکالری ترین میوه های خشک با بادام هندی و بادام است.

میوه‌های خشک که در مقادیر معقول مصرف می‌شوند، منبع انرژی استثنایی هستند. حمل آسان در بسته بندی زنبور عسل یا کیسه میان وعده، آنها برای ورزشکاران و کوهنوردان ایده آل هستند.

بر اساس گزارش ANSES (آژانس ملی ایمنی غذا، محیط زیست و بهداشت شغلی)، امگا 6 و امگا 3 موجود در میوه های خشک، اسیدهای چرب ضروری برای بدن انسان هستند.

آنها از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کنند، به فشار خون بالا کمک می کنند و با آسیب شناسی های عصبی مختلف مبارزه می کنند.

گفته می شود با محتوای بالای منیزیم، برخی از میوه های خشک مانند آجیل برزیلی، گردو، بادام و فندق برای تنظیم خلق و خو مفید هستند. از خستگی و اضطراب جلوگیری می کنند و در نتیجه با تیرگی و از دست دادن نشاط مبارزه می کنند.

در صورت افسردگی، میوه های خشک به خصوص در زمستان راه حل مناسبی خواهند بود!البته میوه های خشک کالری دارند. با این حال، اگر رفلکس آنها را به شکل طبیعی مصرف کنید.