انتقال غذا و نوشیدنی به اندازه کافی ساده به نظر می رسد. با این حال، عبور سینی بیشتر است این استقبال است که لحن را برای بقیه رویداد تعیین می کند.
به طور خلاصه، گذر از سینی پلاستیکی بزرگ گرد شامل ارائه غذا و نوشیدنی با دقت آماده شده از یک سینی به مهمانان است. گذر از سینی معمولاً قبل از سرو غذای ورودی انجام می شود.
با این حال، برای مثال، هنگام سرو دسر یا میانوعدههای آخر شب، گهگاهی بین دورهها گذر میشود. انتقال غذا و نوشیدنی در مورد مراقبت از مهمانان است و اطمینان حاصل کنید که آنها یک تجربه “وای” مثبت دارند.
این مقاله پر از اطلاعات کارکنان جدید را با آنچه بهترین کار می کند معرفی می کند و یک دوره آموزشی برای کهنه سربازان باتجربه است، به طوری که همه می توانند مطمئن باشند که دارند کار عالی انجام می دهند.
پاس، اغلب یک میز برافراشته، نقطه انتقالی است که در آن غذا انجام می شود. این نکته بسیار مهمی است زیرا نه تنها جایی است که سینی بعدی خود را می گیرید، بلکه جایی است که دستورالعمل ها، توضیحات و تغییرات به روز را دریافت می کنید.
گاهی اوقات کارکنان برای سرویس دهی به یک مورد خاص تعیین می شوند. گاهی اوقات شما به صورت چرخشی با مورد بعدی در لیست ارسال می شوید. وقتی نزدیک پاس می ایستید.
هر گونه چت را به حداقل برسانید تا در جریان باشید. مطمئن شوید که نام ها و توضیحات خاص اقلام روی سینی را می دانید. اگر مطمئن نیستید، پس بپرسید.
گاهی اوقات، ممکن است لباسهای خاصی کلاه، کفش و غیره به عنوان بخشی از ارائه گذر از سینی به شما داده شود. اقلام ممکن است خط تولید لباس جدید مشتری، لوگوی او، یک محصول جدید، یا نام کالایی باشد که از آن عبور میکنید.