برای ترشی آماده شوید!
مهم نیست چه روشی را انتخاب می کنید، تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد ترشی باید با سبزیجات تازه و جوان درست شود. از خیارهای سوپرمارکتی واکس دار برای ترشی استفاده نکنید زیرا اسید یا نمک به درستی در آنها نفوذ نمی کند. یا خیار خود را بکارید یا به بازار کشاورز بروید. کاتالوگ بذر منبع خوبی برای اطلاعات در مورد واریته های مناسب است. برای خیار، خیار کربی برای خیارشور کلاسیک است، نه خیار انگلیسی. خیار ایرانی اندازه بسیار خوبی برای بسته بندی در شیشه های پینتی است.
فقط تازه ترین سبزیجات را برای ترشی انتخاب کنید که عاری از کبودی و لک باشد. پس از چیدن در اسرع وقت استفاده کنید. خیار را در اوایل روز بچینید تا از طعم تلخ آن جلوگیری کنید.
هنگام انتخاب سبزیجات و میوه ها برای ترشی، آنهایی را که تقریباً هم اندازه هستند انتخاب کنید و به همان اندازه برش دهید یا برش دهید تا آب نمک ترشی به طور یکنواخت در ترشی ها نفوذ کند.
ما حدود 1-1/2 اینچ برای غوره و 4 اینچ برای شوید موتور هوندا 250 توصیه می کنیم. از خیارهای عجیبشکل و بالغتر برای خوشنوشی و ترشیهای نان و کره استفاده کنید.
چگونه تولید را تمیز کنیم
سبزیجات و میوه هایی که قرار است ترشی شوند باید با یک برس سبزیجات زیر آب جاری تمیز شوند. خاک یا هر نقطه نرمی که روی سبزیجات باقی می ماند ممکن است حاوی باکتری باشد که می تواند باعث خراب شدن ترشی ها شود.
خیار برای ترشی کامل ممکن است کاور مبل حدود نیم اینچ از ساقه باقی مانده باشد که باید دور انداخته شود. همچنین، برش 1/16 اینچی را از انتهای شکوفه خیار تازه دور بریزید.
انتهای شکوفه حاوی آنزیمی است که باعث نرم شدن بیش از حد ترشی ها به هنگام آب نمک می شود.
اختیاری: برای ترشی ترشی، سبزیجات (کامل یا خلال شده) را طرز تهیه ترشی مخلوط فوری در یک کاسه پهن غیر فلزی بریزید و یک لایه نمک ترشی روی آن بمالید. روی آن را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.
مایعی را که از سبزیجات خارج می شود دور بریزید، سپس با آب سرد خوب بشویید و سبزیجات را قبل از ترشی یا کنسرو کردن، خشک کنید. نمک ترشی به خروج رطوبت از سبزیجات کمک می کند و آنها را ترد می کند و به آنها اجازه می دهد مدت بیشتری ترد بمانند.
- منابع:
- تبلیغات: