به این دلیل است که خوردن آن در دوران بارداری ممکن است خطر ابتلا به ماهی جنوب اختلالات فشار خون بالا و زایمان زودرس را کاهش دهد و منجر به رشد بهتر مغز، زبان و مهارتهای ارتباطی در کودکان شود.
Seafood Watch، برنامهای که توسط آکواریوم خلیج مونتری اجرا میشود، دادههای سازمانهای بهداشتی و گروههای زیستمحیطی را بررسی کرده است تا به توصیههای قابل درک برای غذاهای دریایی که در سرتاسر جهان برداشت میشوند، برسد. به دنبال “بهترین انتخاب” آنها با برچسب سبز در سایت بگردید.
یکی دیگر از راههای آسان برای شناسایی انتخابهای خوب این است ماهی خشک که هنگام خرید به دنبال برچسب آبی شورای سرپرستی دریایی بگردید.
این برچسب غذاهای دریایی پایدار تأیید شده را مشخص میکند. مرکز سفینا، یک سازمان غیرانتفاعی متمرکز بر محیط زیست، همچنین فهرستی از رتبه بندی های پایداری و اطلاعات دقیق در مورد ماهی های خاص ارائه می دهد.
در حالی که صندوق دفاع از محیط زیست (EDF) اعلامیه های به ماهی قزل آلا خال قرمز روز جیوه را ارائه می دهد.
و اگر ماهی صید شده توسط خانواده یا دوستانتان را بخورید یا خودتان صید کرده باشید چه؟ به دنبال توصیه های مربوط به ماهی باشید که توسط بخش های بهداشت محلی یا ماهی و بازی ارائه می شود.
- منابع:
- تبلیغات: