غذایی که شما به عنوان شکلات مغزدار شیرین عسل می شناسید، زندگی خود را با دانه های میوه هایی به شکل فوتبال شروع می کند که مستقیماً از تنه درخت کاکائو Theobroma رشد می کنند.
به نظر می رسد چیزی است که دکتر سوس طراحی کرده است. اما تا زمانی که 3900 سال پیش، اولمکهای آمریکای مرکزی فرآیندی چند مرحلهای را برای تبدیل این غلاف دانههای غولپیکر به یک خوراکی خوراکی کشف کرده بودند.
ابتدا، کارگران میوههای رنگارنگ را میشکنند و دانهها و پالپ آن را بیرون میآورند. دانه ها که اکنون “لوبیا” نامیده می شوند، در طول سه تا 10 روز قبل از خشک شدن در زیر نور خورشید خشک می شوند و تخلیه می شوند.
لوبیاهای خشک برشته میشوند، سپس با شکر و گاهی اوقات شیر خشک میشوند تا زمانی که مخلوط آنقدر صاف به نظر برسد که نتوانید ذرات روی زبان خود را تشخیص دهید. در این مرحله، شکلات آماده است تا به شکل تخته، چیپس یا شیرینی تبدیل شود.
در مرحله پخت است که تخمیر به طور طبیعی رخ می دهد. طعم پیچیده شکلات از صدها ترکیب جداگانه تشکیل شده است که بسیاری از آنها در طی تخمیر تولید می شوند.
تخمیر فرآیند بهبود کیفیت یک غذا از طریق فعالیت کنترل شده میکروب ها است و به دانه های تلخ و بی مزه کاکائو اجازه می دهد تا طعم های غنی مرتبط با شکلات را ایجاد کند.
تخمیر کاکائو یک فرآیند چند مرحله ای است. هر گونه میکروارگانیسم ترکیبی تولید شده در طول مسیر که طعم لوبیا را تغییر دهد، طعم شکلات نهایی را نیز تغییر خواهد داد.
اولین مرحله تخمیر ممکن است برای آبجوسازان خانگی آشنا باشد، زیرا شامل مخمرها می شود – برخی از آنها همان مخمرهایی هستند که آبجو و شراب را تخمیر می کنند.