تاثیر تن ماهی بر سطوح کلسترول بد بدن

تن ماهی تری گلیسیرید را کاهش می دهد
احتمالاً می‌دانید که ماهی تن بر سطوح کلسترول در بدن تأثیر می‌گذارد. چندین تری گلیسیرید در جریان خون میزان چربی در گردش در بدن شما را نشان می دهد. آنها با LDL، یا کلسترول بد، و HDL خوب مرتبط هستند.

نکته سالم: خوردن ماهی تن حداقل تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد دو بار در هفته برای کاهش LDL و بهبود HDL.

به سلامت چشم کمک می کند
دژنراسیون ماکولا بینایی چشم را کاهش می دهد و به آرامی کوری را به همراه دارد. اسیدهای قدرتمند امگا 3 به عنوان پیشگیری از این بیماری وارد عمل می شوند.

سرخ کردن یا کباب کردن می تواند تعداد مواد سالم موتور هوندا 250 موجود در گوشت را کاهش دهد. دستور العمل های پخت در فر را با استفاده از کاغذ پخت امتحان کنید.

تن

نکته سالم: مصرف منظم اسیدهای چرب امگا 3 از سندرم چشم خشک جلوگیری می کند.

استخوان های شما را تقویت می کند
ویتامین D جزء اصلی سازنده استخوان ها است. فواید این کاور مبل ویتامین در پیشگیری از سرطان، استخوان‌های قوی و سالم و عدم شکستگی نشان می‌دهد.

نکته سالم: ویتامین D همراه با مواد معدنی گوشت تن، خطر ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بیماری های خود ایمنی را کاهش می دهد.

سلامت پوست شما را بهبود می بخشد
ماهی تن حاوی مواد معدنی کمیاب است که از آسیب طرز تهیه ترشی مخلوط فوری به سلول های خونی در اثر مسمومیت و وضعیت سالم بدن جلوگیری می کند. دوم، پروتئینی به نام الاستین باعث ترمیم بافت اضافی و صافی پوست می شود.

نکته سالم: علاوه بر فواید ماهی تن، می توانید با ترکیب ماهی تن خود با سایر غذاهای غنی از کلاژن از پوست خود مراقبت بیشتری کنید.

  • منابع:
    1. 20 Amazing Health Benefits Of Tuna Fish
  • تبلیغات: 
    1. ترکیب شیمیایی و انواع کیفیت خرما
    2. جایگاه خرما در ادیان مختلف دنیا
    3. گونه های مختلف خرما و خاستگاه آن
    4. فواید منحصربه فرد خرما